Prodej stavební parcely 1092 m², Mníšek

3 680 000 Kč

3 370 Kč za m²
konečná cena včetně provize a právních služeb

Nemovitosti nabízí

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Stavebních pozemků s dojezdem do 10 minut od Liberce není mnoho. A ten který vám právě představím v Mníšku má navíc na hranici pozemku možnosti připojení vody, elektřiny i kanalizace. Samozřejmě je určen pro výstavbu rodinného domu.

Mníšek dlouhodobě patří mezi atraktivní lokality a není se čemu divit. Výborné dopravní spojení do Liberce jak autobusem tak vlakem. Stejně tak autem díky rychlostní komunikaci.
Zároveň se jedná o obec s dobrou samosprávou, vlastní školou, školkou i poštou. Základní občanskou vybavenost tedy najdete přímo v obci a zbytek je k dispozici v Liberci.

Samotný pozemek je u hlavního tahu směrem na Frýdlant, díky tomu je zajištěna výborná celoroční dostupnost.
Pozemek je zatravněný po celé jeho ploše a při výměře pozemku 1.092 m2 je ideální na výstavbu standardního rodinného domu. Povaha pozemku a jeho mírná jižní svažitost vám při výstavbě pomůže. Dle územního plánu je tu možnost výstavby domu s jedním obytným podlažím a obytným podkrovím, zkrátka tak aby korespondoval s okolní zástavbou. Koeficient zastavitelnosti činní 15% a koeficient zeleně 70%. Samozřejmostí je možnost zpevněného stání nebo garáže.
Sítě jsou přímo na hranici pozemku. Majitelé nyní řeší projektovou dokumentaci k vodovodní přípojce. Elektřinu si zajistíte sami ze sloupu na hranici. Kanalizace je vedena v přilehlé obecní komunikaci a možné jsou dva napojovací body. Plyn v této lokalitě není k dispozici.
Kompletní informace ohledně pozemku a regulativ výstavby Vám rád poskytnu.

Co na to říkáte, budete tady stavět právě vy?
Ozvěte se mi, domluvíme si prohlídku a pozemek si společně prohlédneme. Řeknu vám vše podstatné a pak už to bude na vás.
Pokud si nevíte rady s financováním, nemějte obavu. S kolegou pro vás zajistíme kompletní servis i v oblasti financování.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace, Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5580
Plocha pozemku 1 092 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost