Prodej stavební parcely 1317 m², Liberec

3 100 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme jedinečnou střednědobou až dlouhodobou investiční příležitost k nákupu lukrativního pozemku v Liberci ve Starém Harcově. Na pozemku lze stavět až po vyřešení příjezdových komunikací a další infrastruktury. Pozemek ( v KN nyní trvalý travní porost) o rozměrech 1317 m2 je vhodný pro výstavbu rodinného domu dle příslušných regulativů (BO – bydlení všeobecné) územního plánu, která vychází z plánovaného rozvoje lokality „ Na Skřivanech“. V této době pokračují další jednání pro zajištění potřebné dopravní a technické infrastruktury pro možnou budoucí výstavbu.
Pozemek je umístěn na mírně svažitém terénu a nabízí možnost zajímavého architektonického řešení. Výhodou je strategická poloha pro budoucí bydlení - vzdálenost pouze 3,5 km od centra Liberce, ale přitom na krásném místě v zeleni.
Pokud Vás nabídka zaujme, zajistíme Vám profesionální rady pro financování nemovitosti, které se přizpůsobí Vašim potřebám a možnostem.
Pro více informací nás kontaktujte, rádi Vám telefonicky nebo při osobní konzultaci v naší kanceláři poskytneme veškeré podrobnosti, týkající se tohoto pozemku a jeho potenciálu.

Základní údaje

ID nemovitosti 12633065
Plocha pozemku 1 317 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost